Ansvarsfriskrivning

Fullständig ansvarsfriskrivning

Läs följande ansvarsfriskrivning noggrant innan du använder denna webbplats.

Se även de officiella användarvillkoren för Healthy Start, sekretesspolicy och information om affilierade företag.

Denna ansvarsfriskrivning reglerar din användning av HealthyStart.se. Genom att använda denna webbplats accepterar du denna ansvarsfriskrivning i sin helhet. Om du inte håller med om någon del av denna ansvarsfriskrivning får du inte använda HealthyStart.se eller någon affilierad webbplats. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa villkor. Du bör därför återkomma regelbundet för att se om det finns ändringar. Genom att använda den här webbplatsen efter att vi har publicerat ändringar godkänner du dessa ändringar, oavsett om du har granskat dem eller inte.

All information och alla resurser som finns på HealthyStart.se bygger på författarens åsikter om inget annat anges. All information är avsedd att motivera läsarna att fatta sina egna beslut om kost och hälsa efter att ha rådfrågat sin vårdgivare. Jag är inte läkare, jurist, psykiater eller terapeut.

Författaren till den här webbplatsen uppmuntrar dig att rådgöra med en läkare innan du gör några förändringar i din hälsa, särskilt förändringar som har att göra med en specifik diagnos eller ett specifikt tillstånd. Ingen information på den här webbplatsen bör användas för att bestämma kost, ställa en medicinsk diagnos eller bestämma behandling av ett medicinskt tillstånd. Informationen på denna webbplats är inte avsedd att ersätta en enskild relation med en kvalificerad hälsovårdspersonal och är inte avsedd som medicinsk rådgivning.

INGEN information på denna webbplats bör användas för att diagnostisera, behandla, förebygga eller bota någon sjukdom eller något tillstånd.

Fullständig ansvarsfriskrivning

Genom att läsa denna webbplats bekräftar du att du är ansvarig för dina egna hälsobeslut. Ta inte något från någon webbplats, inklusive denna, och prova det utan ordentlig forskning och medicinsk övervakning.

Alla uttalanden eller påståenden om eventuella hälsofördelar som ges av livsmedel eller kosttillskott har inte utvärderats av Food & Drug Administration (FDA) och är inte avsedda att diagnostisera, behandla, förebygga eller bota någon sjukdom.

HealthyStart.se förbehåller sig rätten att avlägsna, redigera, flytta eller stänga innehållsobjekt av vilken anledning som helst, inklusive, men inte begränsat till, kommentarer som bryter mot lagar och förordningar.

Inga inlägg och artiklar på HealthyStart.se får återges utan uttryckligt skriftligt tillstånd från författaren. Healthy Start kommer att svara på skriftliga förfrågningar om att återge delar av inlägg och utdrag/citat (10 % eller mindre) får återges med angivande så länge alla länkar lämnas intakta.

Länkar för affilierade företag

Jag noterar särskilt högst upp i inlägget när det finns länkar till affilierade företag, men för att avslöja information bör du utgå från att alla länkar du klickar på är affilierade länkar. Det innebär att jag får en liten provision från andra företag om du väljer att köpa den produkt som länkas till.

Reklam

Jag utvärderar från fall till fall potentiella annonspartners vars produkter, uppdrag och värderingar stämmer överens med mina. Jag samarbetar inte med eller tillåter inte följande:

– Betalda eller sponsrade blogginlägg

– Gratis produkter för granskning.

– Betalda länkar eller länkutbyten.

– Varumärkesambassadörskap.

– Annonsnätverk eller andra annonser som inte är kurerade

– Tredjepartsföretag eller -tjänster för marknadsföring

– Nätverksmarknadsföring, flernivåmarknadsföring eller andra pyramidstrukturer.

– Oönskade kampanjer för samriskföretag.

Jag skriver inte betalda inlägg. Jag tar inte emot gratis produkter för granskning.

Upphovsrätt och rättigheter förbehållna

All information på denna webbplats, inklusive bilder, text, ljud, video och andra former av innehåll får inte laddas ner, reproduceras, återpubliceras eller kopieras på annat sätt utan uttryckligt skriftligt tillstånd från författaren och HealthyStart.se.

Som alltid tack för att du läser HealthyStart.se och är en del av den fantastiska gemenskapen här!

Scroll to Top