Upplysning Om Affiliering

HealthyStart.se är en deltagare i Amazon Services LLC Associates Program, ett program för affiliateannonsering som är utformat för att ge ett sätt för webbplatser att tjäna annonseringsavgifter genom att annonsera och länka till Amazon.com eller Amazon.se.
Sidor på den här webbplatsen kan innehålla affilierade länkar till andra webbplatser och onlinebutiker där ägaren av den här webbplatsen får en hänvisningsprovision.

Vad är en affilieringslänk?

Många (men inte alla) av länkarna på HealthyStart.se är affilieringslänkar. Det innebär att en särskild spårningskod används och att jag kan få en liten provision på försäljningen av en vara om du köper via en av dessa länkar. Priset på varan är detsamma för dig oavsett om det är en affiliatelänk eller inte, och användningen av affiliatelänkar hjälper mig att upprätthålla den här webbplatsen och försörja min familj.
I vissa fall kan jag också använda en länk och ge en rabattkod för en vara. I dessa fall kan jag fortfarande tjäna en affiliateprovision och priset kan faktiskt vara LÄNGRE för dig genom att använda denna länk eller spårningskod.

När använder jag länkar för affilierade företag?

Om jag lägger upp en affilieringslänk till en produkt är det något som jag personligen använder, stöder och skulle rekommendera utan en affilieringslänk. Om inget annat anges är alla produkter som jag länkar till produkter som jag själv har köpt och använder för mig själv eller min familj. Jag tar inte emot gratis produkter för recension och avslöjar också om jag är ansluten till ett företag på något annat sätt som gynnar mig ekonomiskt.

Scroll to Top